Jeszcze raz gratulujê wygranym. Ja przez w³asn± g³upotê uszkodzi³em model i spad³em z 2 miejsca po pierwszej kolejce na 9. Uszkodzenie s± niewielkie (ju¿ w naprawie) a przy "okazji" model otrzyma nowe barwy.
Robert
Taranis-2.4Ghz
combat- Me 110 . P 40. "zero"
Makiety -Fly Baby.
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.
W tym roku mamy jeszcze co najmniej W³oc³awek, wiêc mo¿e nie trzeba bêdzie rok czekaæ
S³awek
------------------------
DX6i - 2.4GHz
EXTRA 330S, Moth Minor 1:8, P-51D (Micro), Moth Minor 1:5, Klemm KL-35D
Combat ESA: MIG-3, KI-61, Fokker DVII, Ki-94, P-51
Na warsztacie: Moth Minor 1:4
Witam kolegów, troszkê ochlonolem po zawodach jak dla mnie 4 miejsce to wielki sukces ale w wiêkszo¶ci zawdziêczam go kolegom za sugestie oraz podpowiedzi a w szczególno¶ci Slawkowi Wojtkowi oraz Paw³owi tak¿e wielkie dziêki no i mia³em za sob± rewelacyjnego pomocnika . Faktycznie latanie za przys³owiow± stodo³a a latanie na zawodach jest zupe³nie inne Niesamowicie przykro mi z powodu Roberta mam pewne wyrzuty tym bardziej ¿e sta³em za, powinienem krzykn±æ ¿eby¶ odpu¶ci³ miêdzy innymi po to tam bylem ale mnie zamurowalo, SORY !! . Jedynie co mogê zrobiæ to pomóc w naprawie i mam nadziejê ¿e polatamy w W³oc³awku Muszê jeszcze poæwiczyæ figury ¿eby trochê was dogoniæ punkcikami bo pajperka raczej nie bêdê przerabial pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz dziêki za pomoc!!
Edytowane przez krzysiek11 dnia 22.05.2017 13:30
Krzysiek, po pierwsze to miejsce 3, a po drugie o jakich wyrzutach sumienia mówisz. Aparatura by³a w moich rêkach i sam powinienem zadecydowaæ o odpuszvzeniu figury, tym bardziej ¿e ju¿ od samego wej¶cia wiedzia³em ¿e co¶ jest nie tak. Model ju¿ w warsztacie, uszkodzenia b. ma³e, tylko szkoda dobrego miejsca.
Nawiasem mówi±c to lepiej mi siê latalo we W³oc³awku przy silnym wietrze, mo¿e dlatego ¿e pilot by³ bardziej skupiony na tym co robi.
Robert
Taranis-2.4Ghz
combat- Me 110 . P 40. "zero"
Makiety -Fly Baby.
Budowa- Zlin Z 37 Cmelak.