Z nut± od¶wie¿enia tematu Chcia³bym siê dowiedzieæ od posiadaczy HK 450 - jaki jest orientacyjny koszt kompletnego modelu tego helikoptera? B±d¼ te¿ przedzia³y cenowe.
Poniewa¿ jestem tu nowy, parê s³ów o mnie. Mam 27 lat, a modelarstwem tak naprawdê zarazi³em siê dawno temu od mojego taty. D³ugo nie zajmowa³em siê modelarstwem (bardziej lataniem w moim przypadku, choæ maj±c z 14 lat zbudowa³em swoje skrzyd³o do szybowca ), jednak zawsze podziwia³em, by³em na wielu ró¿nych zawodach modeli samolotów RC, gigantów itp.
Od niedawna latam lama V4 Sprawia mi to wielk± frajdê i wydaje mi siê, ¿e w podstawowym stopniu, ca³kiem nie¼le j± opanowa³em. Latam g³ównie na zewn±trz przy delikatnym wietrze lub bez niego. No i tak powoli my¶lê o jakim¶ porz±dnym jednowirnikowcu
Edytowane przez marcin dnia 19.04.2015 18:54
My¶lê, ¿e nie ma sensu siê pchaæ w 450
Model klasy 500 jest najbardziej optymalny rozwi±zaniem, nie wiele dro¿szy od 450 ale o wiele bardziej stabilny i wiêkszy.
Musisz sam wej¶æ na stronê HC i sobie zliczyæ koszty skompletowania modelu, mo¿esz te¿ zobaczyæ na allegro ile kosztuj± czê¶ci.
Oczywi¶cie zrobisz jak bêdziesz uwa¿a³, to jest Twój wybór ale ja zaczyna³em od 450 i wiem , ¿e 500 jest idealnym wyborem na pocz±tek
Aurora 9
Tarot 650/Naza V2